Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Amathus Beach este un complex luxos ideal pentru persoanele care sunt in cautarea unui refugiu relaxant, pe plaja

Tip masa: Mic dejun, demipensiune, pensiune completa.

Localizare: Hotelul este situat la 6 km de centrul orasului Limassol si la aproximativ 58 km de aeroportul din Larnaca.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, Wi-fi, seif, minibar sau mini frigider, baie privata, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de piscine exterioare, piscina interioara, sezlonguri si umbrele, parcare, gradina, room service, restaurant principal, restaurante A la Carte, baruri, lift, Jacuzzi, sala fitness, baby sitting (contra cost), teren de tenis, tenis de masa, centru spa, jocuri electronice, magazine, programe de animatie si divertisment.

Facilitati copii: Piscina pentru copii, tobogane, miniclub, loc de joaca.

Plaja: Hotelul se afla pe plaja privata cu nisip.

Pagina web: https://www.amathuslimassol.com/

Clasificare oficiala 5*, clasificarea tour-operatorului 5*

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie