Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Calypso este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la 1 km de orasul Nessebar, la 2 km de centrul Sunny Beach, la aproximativ 300 de metri de coasta marii si de faimoasa Cacao Beach.
Facilitati: Construit in 2010, renovat ultima data in 2017. Receptie, aer conditionat, schimb valutar rent-a-car, Internet Wi-Fi in complex si in camere (30 leva 7 zile pentru un dispozitiv), fier de calcat (gratuit la cerere), restaurant principal, coffee break corner 24/7, bar / snack bar.
Servicii masa: All inclusive
Cazare
Camera dubla (2 paturi obisnuite, 1 pat suplimentar (rabatabil), aproximativ 22 mp - min 2 , maxim 2 + 1ch sau 3 paturi duble, pat rabatabil, vedere la piscina sau parc.
Camera dubla (2 paturi obisnuite, 2 paturi suplimentare (rabatabil + canapea extensibila) aprox. 26 mp - min 2 , max 2 + 2 ch sau 3, paturi duble, canapea.Vedere la piscina sau parcare.
Apartament un dormitor (2 paturi obisnuite in dormitor, 2 paturi suplimentare in camera de zi (rabatabil + canapea extensibila) aproximativ 30 mp. - min. 2 , maxim 2 + 2ch sau 3, vedere piscina sau parc.
Toate camerele au paturi twin, televizor, linie telefonica directa, conexiune la internet WiFi (contracost) si minifrigider, baie cu dus si WC, uscator de par, seif (contracost), aer conditionat central, balcon cu doua scaune si o masa.
Copii
Patut pentru copii (gratuit) la cerere, fotolii in restaurant cu disponibilitate (gratuit), mini-club, loc pentru copii in piscina, activitati zilnice pentru copii de la 01.06 pana la 10.09,
Sport si divertisment
Gratuit: piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de langa piscina, fitness.Contra cost: Wi-Fi
Animalele de companie nu sunt permise.

Parcare: Parcare contracost in limita locurilor disponibile.


Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie