Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Casa Iris este situat în Sinaia, la 125 km nord de Bucureti, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai vizitate locaii turistice din ar.




Dotari si facilitati:


Vila este compus din 13 camere duble standard, o camer dubl matrimonial de lux, 4 junior suites i 2 senior suites, toate dotate cu televizor LCD, minibar, telefon i acces gratuit la internet.



La Casa Iris, putei avea un stil de via sntos i atunci când suntei departe de cas. Avei acces gratuit la aparate de fitness, la saun i la jacuzzi.


Restaurant


V oferim o varietate de mâncruri din buctria tradiional i internaional, preparate folosind ingrediente proaspete i de cea mai bun calitate. În plus, am amenajat un barbecue în aer liber, pentru cei care doresc s petreac seri plcute în jurul grtarului.


Casa Iris este un loc potrivit i pentru întâlnirile de afaceri. Sala de conferine are o capacitate de 60 de locuri i v asigur instrumentele necesare pentru edine i prezentri: flipchart, ecran de proiecie, videoproiector, retroproiector, dvd player, videorecorder, calculator, sistem de sonorizare surround.



Club

Clubul nostru este alternativa potrivit dac dorii s v distrai alturi de prieteni. V punem la dispoziie un televizor LCD, o mas de biliard i o mas de rummy.


Casa Iris se afl pe Drumul Cota 1400, la numai 500 de metri de telegondola din Sinaia.


Punctul principal de interes turistic, în afara frumuseii naturale a locului i a sporturilor montane specifice fiecrui anotimp, îl constituie Castelul Pele, construit în secolul XIX de regele Carol I, în stilul german neo-renascentist. Putei vizita cele 160 de camere, colecii nepreuite de art, arme, tapiserii i mobilier.


O alt atracie turistic a staiunii este Mnstirea Sinaia, care a dat numele oraului. Aceasta a fost construit în anul 1695 de ctre nobilul Mihail Cantacuzino în urma vizitei acestuia in ara Sfânt, la muntele Sinai. Construit în stilul brâncovenesc, este astzi un valoros muzeu de art religioas.


Pentru drumeii, putei lua întâi telecabina, care face legtura dintre centrul oraului i platoul superior al munilor Bucegi. Acesta este punctul de plecare pentru majoritatea traseelor montane.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie