Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

12 Olympian Gods (Platamonas)


Descriere

Descriere: Situat pe un deal, hotelul ofera privelisti de neuitat atat spre Cetatea Medievala Platamonas cat si spre marea Egee si zonele din jur. In Cetatea Medievala au loc adesea evenimente culturale importante.
Localizare: Hotelul 12 Olympian Gods se afla imediat langa autostrada ce leaga orasul Salonic de capitala Greciei, Atena, la periferia statiunii Platamonas si la aproximativ 800 de metri de plaja.
Facilitati hotel: Salon de mic dejun, bar, internet WiFi, lift, terasa, loc de joaca, masa de ping-pong, parcare, internet Wi-Fi.
Dotari camere: Hotelul ofera cazare in 18 camere renovate, ce pot caza 50 de oaspeti, dupa cum urmeaza: 12 camere duble de lux si 5 camere familiale (apartamente junior).
Acestea sunt dotate cu: at matrimonial sau 2 paturi twin, aer conditionat, TV LCD, internet Wi-Fi, seif, minibar, uscator de par, baie cu dus si balcon sau terasa amenajate cu masuta si scaune. La cerere se ofera patut de bebelus. Camerele au vedere spre mare sau spre munte.
Masa: Mic dejun bufet, cina meniu fix.
Pagina web: www.12olympiangods.gr

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.