Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare

Hotelul are o pozitie privilegiata, chiar in centrul statiunii Poiana Brasov. Înconjurat de un peisaj natural, Hotelul Alpin din staiunea de schi Poiana Braov ofer priveliti montane magnifice i camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu.


Facilitati hotel

Hotelul Alpin dispune de camere duble, camere executive si apartamente, terasa, sali de conferinta, piscina de dimensiuni semi-olimpice, sauna, masaj, solar, farmacie, parcare si o aripa rezidentiala de apartamente de lux 5*, deschisa in iarna anului 2010.


Dotari camere

Camerele sunt dotate cu mobilier incadrat perfect in peisajul montan, TV color cu cablu, telefon international, mini-bar.


Masa se serveste in restaurantele proprii. Loc de joaca special amenajat pentru copii in interiorul si gradina hotelului cu personal care asista permanent copii, organizandu-le jocuri , concursuri, diferite activitati. Gradina interioara special amenajata pentru plaja cu open bar, Dj, lounge si barbeque.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie