Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Perla 3*** face parte din grupul de firme Perla Majestic, alaturi de hotelurile: Majestic din Mamaia, Majestic din Olimp, Majestic din Jupiter, Forum din Costinesti.

Hotel Perla beneficiaza de o pozitie privilegiata in statiunea Mamaia, fiind situat la o distanta mica, intre 100 si 200 de metri de principalele atractii din zona de sud a statiunii: Aqua Magic, plaja, Satul de Vacanta, Telegondola, Teatrul de Vara.

Hotelul a fost renovat integral in anul 1999. Toate camerele au vedere spre mare. Hotel Perla este deschis tot timpul anului si este unul dintre putinele hoteluri de pe litoral care in timpul sezonului estival ofera servicii all inclusive in pachete complete de cazare si masa.

Dotari generale:

- 159 camere duble, 11 camere single, 11 camere triple, 32 apartamente

- Restaurant

- Crama

- Baruri

- Piscina

- Frizerie, coafor, cosmetica

- Sala de conferinte (170 locuri)

- Parcare

Dotari camere:

- Toate camerele sunt dotate cu: televizor, cablu tv, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu dus, geamuri termopan.

- Apartamentele sunt formate din living + dormitor

- Camerele nu au balcon



Servicii de masa:

Masa se poate lua in restaurantul Perla, categoria I - micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul contra bonuri valorice in sistem bufet suedez, restul bonurilor se pot folosi pentru cina cu servire in sistem ''a la carte''.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie