Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala:Complexul MAJESTIC este construit pe o suprafata de 27.000 mp. In fiecare seara, pe terasa hotelului are loc un program artistic in care participa cele mai cunoscute vedete autohtone, cu un bogat repertoriu national si international. Pentru turistii straini, si un numai, se organizeaza un spectacol cu muzica si dansuri traditionale romanesti.


Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja.


Dotari generale: 4 restaurante a la carte, parcare proprie-gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii , pastrare obiecte de valoare, casa de schimb valutar, lobby bar, bar la piscina, bar restaurant, mini-shop, presa interna si internationala.


Dotari camere:Hotelul Majestic dispune de 247 camere din care 226 camere duble(160 cu pat matrimonial), 13 apartamente situate la ultimul etaj(10) Apartamentul este compus din living cu canapea neextensibila si dormitor si 8 garsoniere.Camere sunt dotate cu aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, telefon, pardoseala din gresie cu covorase.


Servicii cu plata: billiard, tennis de masa, coafor, frizerie, cosmetica ,masaj.


Servicii de masa: se acorda in Restaurantul Majestic , categoria I, mic dejun si dejun bufet suedez. Valoarea mesei este:



  • Mic dejun = 30 lei / zi / persoana;

  • Pranz = 50lei / zi / persoana;


Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -pentru copii si adulti, acces gratuit, sezlonguri gratuite la piscina in limita disponibilitatilor, sala fitness, jacuzzi exterior la piscina, frizerie, coafor, cosmetica, sauna (gratuit in interior si la piscina), tenis de masa, biliard.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie