Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: ideal localizat la doar 50 m de plaja si cca. 800 m de centrul localitatii Vasiliki.

Facilitati si servicii hotel: -piscina exterioara ; - terasa cu priveliste de neuitat catre insulele invecinate Kefalonia si Ithaka ; - mic dejun cu produse calde incluzand prajituri de casa, miere si oua din gospodariile locale ; - room service ; - servicii concierge ; - servicii de spalatorie ; loc de joaca pentru copii ; - echipament pentru wind surf ; - facilitati de depozitare ; - parcare gratuita ; - servicii de fax si fotocopiere ; - acces wifi gratuit ; - in apropiere, posibilitati de practicare a sporturilor de apa precum : water ski, scuba diving, kayak etc.


Facilitati camere: hotelul are 17 studiouri spatioase (22-25 mp) si 2 apartamente familiale (40 mp) cu un design deosebit, balcon privat, vedere la mare sau la munte, wifi gratuit.

Tipuri de camere : studio standard cu pat dublu sau paturi twin (2 persoane) ; studio standard cu pat dublu sau paturi twin si o canapea-pat (pentru 3-4 persoane) ; family suite ; 4 studiouri sau apartamente superioare, mansardate (nou amenajate)

Echipamente existente in camere : colt de bucatarie, frigider, ustensile pentru self-catering, Sony Playstation 2, aer conditionat, telefon cu linie directa, seif, uscator de par, muzica, asternuturi Guy Laroche, saltele cu sistem de 3 straturi, TV led

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie