Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Construit în anul 2003, Belleville Hotel este situat la doar 150 de metri de plajă și la 20 de metri de centrul resort-ului. Împreună cu hotelurile Marina Royal Palace, Marina Beach, Pelican și Holiday Village, hotelul Belleville formează complexul Duni Resort.

Facilitati Hotel

Oaspeții cazați la hotelul Belleville pot folosi toate facilitățile din cadrul resort-ului Duni, în afară de cele din hotelul Marina Royal Palace (restaurant principal, lobby bar, piscina exterioară și piscina interioară). Ca și facilități proprii, hotelul pune la dispoziția oaspeților săi: restaurant principal, lobby bar, bar la piscină, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, birou de schimb valutar, magazine, spălătorie, seif la recepție (contra cost), Wi-Fi (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de: aer condiționat, TV prin satelit, baie cu duș și uscător de păr, seif (contra cost), balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie