Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOX MARIS GRAND RESORT.


Descriere

Vox Maris Grand Resort - este situat in inima statiunii, la circa 30 m de mare.

Dotari si facilitati:In complex exista renumita discoteca Vox Maris, terase, restaurante, terenuri de sport, 2 piscine in aer liber pentru adulti si o piscina pentru copii. Camerele sunt dotate cu TV, minibar, balcon, aer conditionat, telefon. Alte avantaje: suprafata cu verdeata - 70 ha, vegetatie si flori exotice, incinta complet securizata, distractii, jocuri si programe de divertisment.


Salile de conferinta au un numar de 600 locuri, dotate cu videoproiector si mobilier adecvat
Restaurante proprii: 3, cu specific italian, international, romanesc, si capacitate totala de 1000 locuri. 4 baruri.

Camera dubla:
Camerele standard sunt disponibile fie in varianta cu un pat matrimonial (double), fie cu doua paturi de o singura persoana (twin). Camerele sunt echipate cu televizor LCD, frigider si aer conditionat, totul pentru a iti face timpul petrecut alaturi de noi cat mai placut posibil.

CAMERA TRIPLA
Camerele sunt disponibile in varianta cu un pat matrimonial si un pat de o singura persoana. Camerele sunt echipate cu televizor LCD, frigider si aer conditionat, totul pentru a iti face timpul petrecut alaturi de noi cat mai placut posibil.
Accesul in incinta Vox Maris Grand Resort si la facilitatile din resort se face doar pe baza bratarii de acces primite la receptie, care trebuie purtata pe toata perioada sejurului.

APARTAMENT

Apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial si un living decorat modern ce permite relaxarea pe timpul zilei. Ca facilitati, dispui de televizor LCD, frigider si aer conditionat. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de apartament este de 3.Nu practicam tarife in regim single, tariful este pentru apartament 3 persoane.

Copii pana in 10 ani vor folosi exclusiv piscina pentru copii.
Micul dejun este de tip continental si se ofera gratuit.
Servicii oferite gratuit : acces piscina, sala de fitness, tenis de masa, biliard, sezlonguri la piscina, parcare,doar in limita locurilor disponibile.
Internet wireless.
Cazarea incepe la ora 18:00 si se termina la ora 12:00 in ziua plecarii.
Accesul in Resort si la facilitatile acestuia se face pe baza de bratara.


Bonurile Valorice(fisa cont) vor putea fi consumate atat la Restaurantul VOX cat si la barul din incinta restaurantului. Nu se impune restrictie de suma consumata intr-o anumita zi.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie