Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANGELINA HOTEL


Descriere



Localizare

Apartamentele au o locaţie bună şi sunt la doar 700m de centrul oraşului Sidari, cu marea sa varietate de restaurante, taverne şi baruri, şi la 300m de plaja. Există, de asemenea, o selecţie de baruri şi taverne în zona imediată. Sidari este la aproximativ 38 de km de Aeroportul Corfu.

Facilitati Hotel

Complexul dispune de multe facilităţi pentru a le oferi clienţilor, inclusiv o piscină în aer liber, piscina copii, şezlonguri şi umbrele de soare. În plus există sporturi nautice disponibile pe plaja din apropiere. Barul de la piscină serveşte gustări pe parcursul zilei, iar hotelul dispune de restaurantul Angelinas, care este specializat în bucătăria grecească. Barul hotelului are TV prin satelit cu sport şi filme, o masă de biliard şi divertisment regulat inclusiv karaoke, concursuri şi nopţi de grătar

Facilitati camere

Majoritatea camerelor de la Angelina au balcon cu vedere la piscină sau la grădină. Există un total de 50 de camere repartizate pe 3 etaje, fiecare cameră este luminoasă şi confortabilă şi oferă o baie privată, paturi, chicineta, aer conditionat (taxe locale) şi balcon sau terasă. A/C (contra cost, 5eur/camera/zi), seif (contra cost, 1eur/zi).

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://angelinahotel.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.