Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: se afla la 500 metri de mers fata de ski lift.
Facilitati: complexul dispune de restaurant, cafenea, bar, lift, piscina interioara 290C, centru SPA, sauna, bai turcesti, bai de aburi, jacuzzi interior si exterior, facilitati pentru aromaterapie, fizioterapie, hidroterapie, talasoterapie, tratamente cu parafina, manichiura, pedichiura, masaj, zona de relaxare, fitness, centru medical, internet wireless, parcare, singurul simulator interior de golf din Bansko, Bancomat, Birou de schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, meniu vegetarian, pivnita de vinuri, Tenis de masa (contra cost), depozitare de echipamente de ski si snowboard, Scoala de ski si snowboard (contra cost).
Pentru copii: Program de animatie pentru copii, piscina pentru copii, gradinita, Teren de joaca, Babysitter (la cerere, contra cost), Patut pentru copil (gratuit).
Se accepta plata cu cartile de credit!
Studio-urile (40 mp.): sunt dotate cu dormitorcu pat matrimonial, canapea extensibila, chicineta (+/-), baie dus, balcon (+/-), televizor, telefon, Conexiune la internet (contra cost), Podea acoperita cu parchet, uscator de par, frigider (+/-), cana electrica (+/-).
Apartamentele 1: 1 dormitor cu pat matrimonial, canapea extensibila in living, chicineta, cana electrica, aspirator, frigider, baie cu cada sau dus, balcon (+/-), televizor, telefon, podea acoperita cu parchet.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie