Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOJO

Descriere

Pensiunea noastra se adreseaza celor ce iubesc muntele si natura, unde, alaturi de familie pot beneficia de relaxare, drumetii si istorie, dar si de tratamente balneare de recuperare medicala, acupunctura, fizioterapie si masaj de relaxare.
Pensiunea Jojo este situata intr-o zona linistita din Baile Herculane si se intinde pe o suprafata de 2000 metri patrati. In incinta pensiunii veti intalni personal calificat, zambitor si primitor, servicii de top si facilitati moderne, toate acesta pentru a va garanta un sejur de neuitat la Baile Herculane().

Va punem la dispozitie baza de tratament balnear ,restaurant a la carte, bar si terasa, piscina cu apa incalzita, bazin cu apa termo-sulfuroasa, jacuzzi in aer liber cu apa salina incalzita, sauna, gradina cu foisor, loc de joaca pentru copii, livada cu pomi fructiferi, hamac, sala de sport si sala de conferinte.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.