Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFRODITA RESORT SPA


Descriere

Situat in centrul statiunii Herculane, Afrodita Resort and Spa imbina confortul cu beNeciile terapiilor balneare.

Hotel premiat la Gala Turismului in 2014, cu premiul pentru NOUTATE, iar in 2018 a fost nominalizat pentru premiul cel mai bun hotel din Romania.


Facilitati hotel: wifi in spatiile comune, halate si prosoape pentru agrement, parcare pazita non stop, depozitare si transport bagaje, seif, piscina exterioare, Herculum Spa, sala fitness, gradina de vara, coffe and lounge, restaurant Premier, restaurant Labirint


Dotari si tipuri camere:
- camera dubla economy -, paturi twin sau matrimonial, aer conditionat, tv, minibar, baie cu cabina de dus si articole de baie, capacitate de cazare 2 adulti
- camera dubla standard 4* - paturi twin sau matrimonial, aer conidtionat, tv, seif, minibar, lumini ambientale, fotolii, birou si mapa de lucru, papuci de interior si halate, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, capacitate de cazare 2 adulti si un copil
- camera family - pat matrimonial, canapea extensibila, tv, seif, aer conditionat, minibar, papuci de interior si halate, baie cu cada sau cabina dus, uscator de par, capacitate de cazare 2 adulti si un copil
- apartament - dormitor cu pat matrimonial, baie cu jacuzzi, living cu canapea extensibila, baie cu dus, uscator de par, minibar gratuit, tv, aer conditionat, halate si papuci de interior, birou cu mapa de lucru seif,


Servicii masa: se serveste in sistem bufet,
Restaurante elegante cu preparate din bucataria internationala, un lounge bar si o gradina de vara ce gazduieste in fiecare sezon estival programe de divertisment si concerte pentru intreaga familie. Locuri de joaca pentru copii, in interior si in aer liber, excursii organizate catre cele mai importante obiective turistice din zona, trasee cu grade diferite de dificultate cu ATV-urile pentru o doza de adrenalina sau un tur cu limuzina prin statiune pentru o experienta inedita.




HERCULUM SPA
duce mai departe lectia de spa scrisa chiar aici in Baile Herculane, de mai bine de 2000 de ani. Sunteti invitati sa va purificati si sa va energizati, pentru ca apoi sa va intoarceti la ritmul de zi cu zi, complet regenerati si intineriti. Wellness si traditie!
Piscinele moderne ale spaului, cu o capacitate generoasa, calde sau reci, reinvie conceptul de Salute per Aqua, mostenit de la vechii greci si romani! Exista zone dedicate doar adultilor, dar si zone recomandate familiilor cu copii.
Permiteti-ne sa va conducem in adevarate calatorii de purificare si de revigorare! Saunele noastre de temperaturi variate, au spatii adiacente maiestrit create pentru racorirea si relaxarea dintre sesiunile calde, pentru beneficii maxime.
In noul concept SPA regasim un design inovator si unic in Romania pentru sauna traditionala, o sauna neagra care re-aduce in actualitate nu doar cel mai vechi tip de sauna, smoke sauna, dar pune in valoare si pinul negru, o raritate a locului. Conceptul deschide larg usile pentru incredibilele resurse naturale locale si le transforma in ritualuri spa de exceptie.
Sauna cu Ierburile Afroditei o sa va uimeasca, de asemenea, si aromele afrodisiace, reteta mostenita de la insasi zeita frumusetii, o sa va deschida inspre iubire si fericirea vietii. Saunele si piscinele spaului sunt parte a unui adevarat Circuit Spa de detoxifiere, in care va vom ghida pentru beneficii maxime. Imbaierea cu contraste de temperatura, metoda de vindecare traditionala, mostenita de la insasi romanii care au fondat chiar aici in Herculane primul spa din Europa de Est, este re-interpretata prin facilitati moderne.
Sesiunea de saune se completeaza perfect cu o sauna cu sare si o sauna uscata cu o temperatura de 60 grade C.
Baile combinate cu alte tratamente spa, impreuna cu masajele, va pot oferi adevarate vacante de refacere, veti avea ocazia sa va relaxati atat corpul fizic cat si mintea, pentru a reveni la ritmul cotidian cu un plus de vitalitate si gata sa impliniti toate muncile unui Hercule modern.

Miscarea, activitatea si recreerea sunt deprinderi ale unui stil de viata sanatos, Herculum Spa dispune de o Sala de fitness cu echipament modern si vedere inspre padure.
Herculum Spa este alimentat in zona pentru tratamente balneo de un izvor propriu de apa termala minerala, concentrata in sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare.
Pentru tratamente de recuperare si preventie a diverselor afectiuni in cele mai bune conditii, Herculum Spa dispune de:
-Medic balneolog si personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri)
-Cabinete de fizioterapie, hidroterapie si masaj, moderne si spatioase
-Aparatura de electroterapie si alte facilitati pentru terapii, de ultima generatie
-Spatii de relaxare si un ambient ideal pentru refacere.
Tratamentele oferite sunt personalizate de catre medicul nostru, in urma unei consultatii de specialitate, iar gama de terapii include electroterapie, elongatii, bai galvanice, dus subacval, impachetare cu termogel, kinetoterapie. Toate acestea sunt efectuate cu aparatura de ultima generatie.
Valoarea si profesionalismul intregii echipe medicale este deja un lucru dovedit, marturie stau vizitele repetate ale oaspetilor nostri, an dupa an. Suntem dedicati in a va servi in continuare, pentru o sanatate mai buna!


Servicii incluse in tarif (indiferent de oferta) - 5 tipuri de sauna, piscina, jakuzi cu apa sarata, bazin cu calciu si magneziu, sala fitness


PACHET SANITATEM - REPARA, RECUPEREAZA, REECHILIBREAZA
- durata sejurului poate fi de 5, 7, 10, respectiv 14 nopti, toate cu intrare duminica
- include, pe langa masa si accesul la SPA, 3 terapii/zi prescrise de medicul specialist
IMPORTANT: turistii care achizitioneaza pachete SPA trebuie sa prezinte bilet de trimitere de la medicul specialist, in caz contrar tarifele se maresc cu 10%








Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.