Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oltenia


Descriere





Oferind un restaurant cu mancaruri romanesti traditionale, Hotelul Oltenia este situat in Baile Govora.

Fiecare camera are televizor, balcon si zona de relaxare. De asemenea, camerele au baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite. Unele camere ofera aer conditionat si o zona de relaxare.
Tratamentebalneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratariiurmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice,reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele mineraleiodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Procedurimajore : aerosoli individuali,pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina, baigalvanice.
Proceduriadiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie,ultrasunete, solux, kinetoterapie degrup la sala, cura de teren, ultraviolete.
Agrement/Sport:piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod,sala fitness, jacuzzi). Perioada defunctionare: 15.06 - 15.09.2021.


Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la piscina exterioara si la centrulSPA, in perioada de functionare a acestora.


Pentru a beneficia detratament conform ofertei, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul - tip de trimitere de la medicul de familiesau medicul specialist si cardul de sanatate. In tariful pentru tratament sunt cuprinse douaconsultatii medicale (una la venire si una la plecare) si trei proceduri detratament / zi / persoana.


PENTRU COPIII CU VARSTA DE PANA LA 12 ANI SE ACORDA GRATUIT 2 PROCEDURI DE TRATAMENT PE ZI IN BAZA BILETULUI DE TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE SI A COPIEI CERTIFICATULUI DE NASTERE.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.