Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAHIA PRINCIPE SUNLIGHT SAN FELIPE


Descriere



Localizare

Bahia Principe San Felipe este situat pe malul marii, in centrul orasului Poerto de la Cruz, la o distanta de aproximativ 400 metri de lacurile Martianez, la o plimbare de 25 de minute de plaja Playa Jardín si la 20 de minute de mers cu masina de aeroport.

In imediata apropiere a hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atracție: Martianez Shopping Centre (200m), Puerto de la Cruz Casino (400 m), Puerto de la Cruz Town Hall (600 m), Church of Nuestra Señora de la Peña de Francia (700 m), Botanical Gardens (800 m), Plaza Charco (900 m), Puerto de la Cruz Bus Station (1,2km). Cele mai populare atractii se gasesc la o distanta mai mare de 1 km, ca de exemplu Playa Jardin Beach (1,9 km), Pueblo Chico Park si La Villa Shopping Centre (2,4km).

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie non-stop, piscina principala (cu o parte climatizata), piscina pentru copii, piscina acoperita climatizata, zona pentru plaja cu umbrele si sezlonguri, teren de tenis, sala de fitness, miniclub pentru copii (4-12 ani), 2 sali de conferinte, saloane pentru diverse evenimente si intalniri, acces la internet, coafor si salon de infrumusetare, parcare privata. Internet prin cablu este disponibil în zone publice şi se aplică taxe, iar cel wireless este disponibil în întregul hotel contra cost.

Restaurantul de tip bufet oferă preparate din bucătăria internațională, iar in cele 2 restaurante à la carte sunt servite mâncăruri italiene și mediteraneene (necesita rezervare). Centrul spa de la Bahia Principe San Felipe include piscină interioară, sală de gimnastică, saună și cadă cu hidromasaj. De asemenea, aici sunt disponibile o serie de masaje relaxante și tratamente de înfrumusețare.

Hotelul include si facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 261 unitati de cazare, dintre care 33 sunt Junior Suite (cu vedere catre mare sau munte), 45 sunt camere single, iar restul camere duble. Exista camere pentru nefumatori. Camerele spațioase sunt decorate cu gust și dotate cu aer condiționat, baie privata, uscator de par, TV cu conexiune prin satelit, seif (contra cost), minibar (contra cost) si balcon sau terasa, iar majoritatea beneficiază de vedere la vulcanul El Teide sau la Oceanul Atlantic.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Lift
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet

Locatie