Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Fayrouz Resort din Sharm El Sheikh este un loc destinat relaxarii, oferind oaspetilor sai camere confortabile si colorate, precum si peisaje deosebite catre frumoasele sale gradini sau catre plaja aurie.

Localizare: Hotelul se afla la 12 minute de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 5 minute de mers pe faleza de centrul Naama bay. In apropiere se afla si centrul orasului Sharm El Sheikh.

Facilitati hotel:Hotelul beneficiaza de o plaja privata destinata oaspetilor sai, dotata cu umbrelute si sezlonguri. Acestia se pot bucura si de cele 3 restaurante si 5 baruri ale hotelului, precum si de cele 4 piscine exterioare (dintre care 2 sunt incalzite pe timp de iarna). Hotelul ofera si loc de joaca pentru copii, precum si acces la un centru de sanatate si o sala de fitness.

Dotari camere:Camerele hotelului sunt dotate cu baie privata cu cada sau cu dus . Beneficiaza de aer conditionat, balcon, facilitati pentru prepararea cafelei, seif, mini bar, televizor. Totodata ele au terasa privata si canapea extensibila. Accesul la Wi-Fi se face contra cost. In camere se pot gasi halate si papuci de baie.

Web: https://www.sharmdreamsresorts.com/fayrouz-resort/about-us/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la
hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie