Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Afroditi Venus Hotel & Spa


Descriere

Hotelul Afroditi Venus Hotel&Spa se bucura de o pozitie ideala, in imediata apropiere a plajei, facandu-se remarcat prin simplitatea stilului architectural traditional ce imbina cu succes facilitatile moderne si serviciile de buna calitate pentru a isi rasfata turistii.

Localizare

Hotelul Afroditi Beach este situat in centrul statiunii Kamari, pe faimoasa plaja cu acelasi nume.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, 2 restaurante, restaurant a la carte, pool/snack bar, snack bar Mythos pe plaja, servicii de baby sitting, posibilitate de inchiriere masina, fax,  servicii de spalatorie si de calcat, casa de schimb valutar, lounge TV, Spa, shuttle bus, spatiu de joaca pentru copii.

Facilitati camere

Camerele dispun de aer conditionat, televizor cu satelit, frigider, muzica, telefon direct, seif, uscator de par, halate de baie, papuci de baie, prosoape pentru baie, baie cu cada, balcon sau terasa cu vedere la munte sau la piscina.

Piscina

Afroditi Beach dispune de o piscina principala in interiorul complexului, inconjurata de gradini, o piscina incalzita in apropierea snack bar-ului, pe plaja, un jacuzzi exterior, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute gratuite.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie