Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Azur Beach Resort Mont Choisy


Descriere

Situat intr-o gradina incantatoare care se afla la cativa kilometri de Trou aux Biches si Grand Bay, resortul are vedere la o plaja cu nisipuri aurii care este inconjurata de copaci filao. Mare parte din succesul sau se datoreaza atmoserei creata de angajati care pun pret pe primirea traditionala, ospitalitate si specificul gastronomic al zonei.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 88 de camere Standard si Coral. Camerele Standard pot avea fie vedere la plaja, fie la  gradina. Toate camerele au balcon sau terasa, aer conditionat, telefon, satelit, tv, seif, minibar si baie echipata cu uscator de par si masina de spalat. 
Pentru camerele Coral sunt incluse si facilitati precum: o sticla de apa gratuita de persoana pe zi, televizor LCD, ustensile pentru cafea si ceai, papuci de plaja, minibar gratuit care include 2 sticle de apa/ 2 sticle de beri/ 2 cola pe zi. 

Facilitati hotel

Hotelul ofera servicii de calitate, punand la dispozitia clientilor un set de servicii gratuite si un set de servicii contracost.  
Servicii gratuite incluse sunt: parcare privata securizata, camera de bagaje la sosire si la plecare, personal cunoscator de engleza, franceza si italiana. 
Servicii contracost includ: spalatorie si serviciu de calcat haine, servicii medicale, schimb valutar, servicii babysitting pentru 5 euro per ora, masaj, taxi, transfer aeroport. 

Localizare

Hotelul se afla la 20 de minute distanta de Port-Louis, la 10 minute departate de Grand Bay, la 3 kilometri departare de satul Triolet. Aeroportul Sir Seewsagur Ramgoolam se afla la 90 de minute departare fata de resort.  

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h