Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADAMS BEACH HOTEL


Descriere

Foarte bine 8.1 Booking.com Situat pe plajele de nisip din Nissi Bay in Ayia Napa, Adams Beach Hotel & Spa ofera vedere panoramica la Marea Mediterana. Facilitatile includ mai multe piscine in aer liber, un teren de tenis si un spa. ***Pentru servicii speciale de Paste, vom reveni ulterior la momentul primirii ofertei de pret de la hotel

Localizare

Hotelul este situat in apropierea plajei Nissi Bay si la 2.5 km de centrul statiunii Ayia Napa. Aeroportul din Larnaca se afla la 45 km departare, iar cea mai apropiata staie de autobuz este la 25m. In apropiere se afla parcul acvatic Waterworld si Ayia Tekla, cu biserica subterana cioplita in piatra.

Facilitati hotel

Hotelul cu 306 camere ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor,mini market, magazine, inchiriere masini, capela, magazin de cadouri, seifuri, lift, frizerie/coafura/cosmetica, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, parcare, acces gratuit la internet WIFI, centru SPA, sala de fitness, salon de infrumusetare, masaj, spectacole de divertisment, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, restaurant principal si a la carte, bar, vitamin bar, teren de tenis, animatie, tenis de masa, biliard. Hotelul are o aripa noua destinata exclusiv adultilor (peste 16 ani).

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu: balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par, papuci, oglida pentru machiaj, TV satelit, seif, minibar, telefon, acces gratuit la internet WIFI. La sosire se ofera din partea casei fructe si apa. Camerele Classic au 24 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 1 copil. Camerele Superior au 29 mp, pat matrimonial si 2 paturi supraetajate sau o canapea, au in plus facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei si au capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii. Camerele Deluxe sunt in aripa noua destinata exclusiv adultilor, au 35 mp si capacitatea maxima este de 3 adulti.

Sport & Divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara cu o zona de mica adancime, divertisment seara, club pentru copii, sporturi nautice pe plaja, animatori, piscina interioara, mini golf, snorkelling, scufundari, hammam, biblioteca, cada fierbinte/jacuzzi, darts, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, masaj, centru Spa si wellness, sala de jocuri, centru fitness, sauna, teren de tenis.

Drinks & Food

Hotelul ofera o serie de restaurante si baruri: un restaurant situat in aripa destinata exclusiv adultilor, pentru micul dejun (07:00-10:00) si cina (19:00-22:00, cu rezervare prealabila) bufet imbunatatit, un restaurant situat la ultimul etaj al hotelului deschis zilnic, mai putin lunea, pentru cina (19:00-01:00), un restaurant A la carte situat pe plaja din dreptul aripii destinate exclusiv adultilor, cu bucatarie traditionala japoneza, deschis zilnic intre 09:00-24:00 (mancarea se serveste intre 12:30-22:00), un bar la piscina principala, deschis intre 09:00-01:00 (meniu de gustari intre 10:00-23:00), un bar cu ecrane mari pentru toate evenimentele sportive importante (17:30-01:00), o taverna pe plaja deschisa zilnic pentru pranz (11:30-15:30), cu specific pescaresc, un restaurant exterior in care se servesc micul dejun bufet (07:00-10:00), pranzul bufet bogat (12:30-15:00) si cina bufet tematic (19:00-22:00), un bar in holul hotelului, cu divertisment seara si muzica la pian (09:30-01:00).

Facilitati copii

Copiii de toate varstele au parte de distractie: tobogane la piscina, loc de joaca pentru copii, club pentru copii (5-12 ani), animatie, piscina pentru copii, activitati distractive (karaoke, crazy show, darts distractiv, pictura pe fata, jocuri distractive). La solicitare se ofera servicii de supraveghere a copilului. In restaurant exista meniu pentru copii si scaune inalte. 

Spa & Wellness

Centrul SPA pune la dispozitia oaspetilor hotelului, salon de infrumusetare, masaj, tratamente faciale si coporale, baie de aburi, sauna, solar, sala de aerobic.

Website

Holiday Resorts Ayia Napa | Adams Beach Hotel in Cyprus

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/
 
 

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
 
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
 
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.