Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALLADIUM HOTEL DON CARLOS -ADULTS ONLY-


Descriere

Destinat exclusiv adultilor, Palladium Hotel Don Carlos este situat pe coasta de vest a insulei Ibiza, in statiunea Santa Eularia des Riu, la doar 50 de metri de plaja.

Localizare

Palladium Hotel Don Carlos beneficiaza de o locatie excelenta in statiunea Santa Eularia des Riu, la doar 50 de metri e plaja. Aeroportul Ibiza se afla la aproximativ 20 km distanta. De asemenea, in urma unei scurte plimbari cu masina, oaspetii pot ajunge la unele dintre cele mai consacrate cluburi din Ibiza

Facilitati hotel

Oaspetii cazati la Palladium Hotel Don Carlos - Adults Only beneficiaza de urmatoarele facilitati: lift, piscina, parcare, room service, sporturi si activitati pe plaja si la piscina, camera de jocuri, sala de fitness, programe de divertisment de zi si de noapte, muzica si spectacole live, restaurant, lobby bar, snack bar, pool bar, schimb valutar, receptie 24/7, spalatorie, servicii rent a car, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, seciuni de yoga, masaj.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de terasa mobilata, pat king size/paturi twin, aer conditionat, Wi-Fi, birou, TV cu canale nationale si internationale, telefon, minibar, halat si papuci de casa, seif, facilitati de preparare a cafelei/ceaiului, baie cu dus, oglinda cosmetica, articole de toaleta gratuite si uscator de par, pillow menu.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car
Recepție 24h