Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday World Polynesia


Descriere

Descriere HOTEL HOLIDAY POLYNESIA:
Hotelul recreeaza atmosfera feerica a Insulelor din Polinezia Franceza, Bora-Bora, Samoa si Insula Pastelui si are o pozitie privilegiata in statiunea Benalmadena.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL HOLIDAY POLYNESIA:
Hotelul se afla la o distanta de 30 km de centrul orasului Malaga si la 20 de km de Aeroportul Malaga.

Dotari camere:
Hotel Holiday Polynesia are camerele dotate cu: terasa, baie cu cada, dus si uscator de par, minibar, telefon, TV satelit, Wi-Fi, aer conditionat/incalzire.

Facilitati HOTEL HOLIDAY POLYNESIA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, restaurant a-la-carte cu specific polinezian, snack bar, bar, club pe plaja, club de noapte, piscina exterioara, piscina cu valuri, piscina interioara, animatie pentru adulti si copii, zona de recreere, cinema, bowling, centru Spa, miniclub, loc de joaca pentru copii, minigolf, teren de tenis, teren de baschet, sala fitness, biliard, sala de jocuri, mini gradina zoologica cu pesti, pasari si testoase din fiecare insula polineziana, magazine. Lantul de hoteluri Holiday World ofera shuttle bus gratuit intre hotelurile lor pentru a va putea bucura de serviciile oferite si de celelalte hoteluri din lant.

Web: www.holidayworld.es/en/hotel-holiday-world-polynesia-in-malaga

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie