Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADALYA RESORT SPA ADULTS ONLY


Descriere

Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 2009, este construit pe o suprafata de 13000 mp si dispune de 210 camere repartizate in 2 cladiri.

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 65 de km de aeroportul Antalya, la 10 km de orasul Side si la 12 km de orasul Manavgat.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietricele cu o lungime de 100 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, TV LCD, mini bar, seif, balcon, aer conditionat, parchet.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, patiserie, 5 baruri, sala de jocuri (biliard, sah, bowling, jocuri video), 3 piscine exterioare din care una cu 3 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, centru SPA, baie turceasca, sauna, program de animatie, centru fitness, tenis de masa, darts, voley pe plaja, aerobic, internet wireless in spatiile comune.

Servicii cu plata: bauturile imbuteliate, biliard, internet cafe si jocuri video, masaj si alte tratamente, sporturi acvatice, seif, internet in camere, room service, telefon si fax.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, mini disco, piscina, loc de joaca.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Web: www.adalyahotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie