Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andreolas Beach


Descriere

 Localizare Hotelul este situat în stațiunea Laganas, chiar pe plaja cea mai cunoscută din insulă, la 300 m distanță de centrul deosebit de animat, unde turistii vor gasi nenumărate taverne, magazine și cluburi.  Facilitățile hotelului Hotelul pune la dispoziția turiștilor piscină exterioară, snack bar, Wifi gratuit, recepție deschisă 24h, parcare gratuită.  Facilitățile camerelor Camerele sunt dotate cu minifrigider, TV, baie private cu duș sau cadă, aer condiționat (contra cost), seif (contra cost).

Localizare

Hotelul este situat în stațiunea Laganas, chiar pe plaja cea mai cunoscută din insulă, la 300 m distanță de centrul deosebit de animat, populat cu nenumărate taverne, magazine și cluburi.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor piscină exterioară, snack bar, Wifi gratuit, recepție deschisă 24h, parcare gratuită.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu minifrigider, TV, baie private cu duș sau cadă, aer condiționat (7 euro/cameră/zi), seif (2,5 euro/cameră/zi).

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.