Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Imperial Resort este situat în partea sudică a stațiunii Sunny Beach, aproape de Nessebar și de orașul vechi Nessebar și la doar 50 de metri de plajă.

Facilități Hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități și servicii: două restaurante principale, restaurant a-la-carte, două lobby-uri, 2 lobby baruri, bar la piscină, bar pe plajă, piscină interioară, plajă privată (șezlonguri și umbrele – contra cost), billiard, room service, schimb valutar, seif la receptie, internet wi-fi gratuit în hotel și în camere, Centru Spa, jacuzzi, fitness, salon de înfrumusețare, patru săli de conferință, spălătorie, baby cot, loc de joacă pentru copii, program de animație, tenis de masă, darts, fitness, teren de volei pe plajă, două piscine exterioare, magazine.

Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș sau cadă, mochetă/parchet, TV prin satelit, telefon, minibar, seif (gratuit), telefon, aer condiționat, balcon sau terasă, baby cot gratuit, uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina interioara
Centru Spa & Wellness
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Camere familii
AC ( aer conditionat )

Locatie