Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Vemara Beach (ex. Kaliakra Palace) este localizat in Nisiourile de Aur, la doar 20 m de plaja si in apropiere de centrul statiunii.

Facilități hotel

Vemara Beach (ex. Kaliakra Palace) pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 2 lifturi, receptie, lobby, aer conditionat, restaurant cu terasa cu vedere la mare, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, magazin, Wi-Fi gratuit in lobby, birou schimb valutar, seif la receptie (contra cost), rent a car, sala de conferinte, servicii spalatorie/curatatorie (contra cost), asistenta medicala (contra cost), baby cot (gratuit, la cerere), programe de animatie pentru copii, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, 3 piscine exterioare din care una cu sectiune speciala pentru copii, piscina separata pentru copii (cu tobogan), piscina interioara, umbrela si sezlonguri la piscina, umbrela si sezlonguri pe plaja (gratuit doar pentru camerele Dubla Side Sea View, Dubla Superior Sea View, Studio Sea View, Apartament Sea View), tenis de masa, fitness, sah, darts, volei pe plaja, mini fotbal, teren multifunctional, programe de animatie, sauna (contra cost), parcare (contra cost, disponibilitate limitata). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilități camere

Toate camerele sunt renovate si dispun de aer conditionat, telefon, mini bar, TV cu programe prin satelit, masa si scaun, baie cu dus si uscator de par, balcon, Wi-Fi gratuit in camerele de tip Superior.

Va rugam sa alegeti o datele de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Bar
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Fitness
Loc de joaca pt copii
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
piscină interioară

Locatie